Začala jsem předkrmem z bůvolí mozzarelly, avokádem a tataráčkem z rajčat a byla jsem unešena. Obecně zbožňuji rajčata a caprese je asi moje nejoblíbenější jídlo. No a doplněné o avokádo je to ještě lepší. A navíc jíme i očima ne? A já mám hrozně ráda tyhle mini úpravy na kraji talíře, nejlépe s kapičkami nebo jinýma blbostma okolo. Pokračovala jsem pečeným filetem s candáta na ragout z černé čočky a bramborovými rosti. Nebudu lhát a řeknu, že jsem se na tohle jídlo moc těšila a na závěr mě docela zklamalo. Čočka byla výborná a měla jsem ji poprvé, znala jsem jen tu klasickou a pak červenou. Bramborové rosti bylo taky moc fajn, ale ryba. No nevím. Z počátku mi přišla moc dobrá, ale potom jen si na ní dala omáčku a teda nic. Nechutnala mi. Posléze jsem zjistila že to bylo tou omáčkou, nepamatuji si co v ní bylo, jen vím že bych si ji znovu nedala. Ale každý má jiné chutě, takže klidně zkoušejte. A celé jsem to zakončila višňovým cheesecakem a skvělou horkou čokoládou. Odkoukala jsem ji od bráchy, který ji měl jako "předkrm" a můžu směle doporučit, teda i ten cheesecake.
tapeta z fotek. skvělá inspirace
Žádné komentáře:
Okomentovat